grandparents 1131890 960 720

A Vodafone Magyarország Alapítvány a Magyar Adományozói Fórum közreműködésével első alkalommal hirdeti meg Vodafone Digitális Díj című pályázatát, melynek célja a digitálisan innovatív gondolkodású személyek és szervezetek ösztönzése és elismerése. Digitális Gyerekek, Digitális Család és Digitális Non-profit Szervezetek kategóriákban 2019. február 15–ig van lehetőség pályázatot benyújtani.

 

A Vodafone Digitális Díj középpontjában a digitális innováció áll, azaz olyan, új technológiákat alkalmazó megoldásokat keres az Alapítvány, melyek nem megszokott választ adnak a meghatározott kategóriák egy-egy kihívására, problémájára, hozzáadott értékük van, és általuk, a mobil technológia segítségével könnyebbé és jobbá tehető a világ és a jövő.

Három kategóriában van lehetőség pályázatot benyújtani:

  • Digitális Gyerekek: Ebben a kategóriában személyek és szervezetek pályázhatnak olyan digitálisan innovatív megoldásokkal, amelyekkel hozzáadott értéket képeznek a gyermekek életében, például a közoktatás, a digitális felzárkóztatás vagy a segítségnyújtás területén.
  • Digitális Család: Ebben a kategóriában személyek és szervezetek pályázhatnak olyan digitálisan innovatív megoldásokkal, amelyekkel hozzáadott értéket képeznek a családok életében, például a kapcsolattartás vagy a generációs különbségek lebontása területén.
  • Digitális Non-profit Szervezetek: Ebben a kategóriában személyek és szervezetek pályázhatnak olyan digitálisan innovatív megoldásokkal, amelyek hozzáadott értéket képeznek az oktatási-képzési, tudományos, környezettudatos, egészségügyi, szociális, életvédelmi, kulturális, esélyegyenlőségi területen egy-egy nonprofit szervezet működését tekintve.

Az alábbi költségek támogathatóak:

  • Anyagok és eszközök költsége - a projekt megvalósításához szükséges, a tevékenységekhez közvetlenül kapcsolódó anyagok és eszközök költségei.
  • Utazási, szállítási költség - az anyagok szállítási költsége, a projektben résztvevő alkalmazottak, önkéntesek utaztatási költsége.
  • Szolgáltatások díja - nyomdai költségek (plakátok, szórólapok, meghívók stb.), bérleti díj (a projekthez szükséges helyszín bérleti díjai), irodai felszerelések, postai díjak stb.
  • Szakértői díjak - harmadik fél (tanácsadók, előadók, szakértők) szakmai munkájának ellentételezése.
  • Személyi költségek (bér és járulék) - a projektben résztvevő alkalmazottak munkájának ellentételezése, ami nem haladhatja meg a pályázati összeg 50%-át.

A pályázatra 18. életévüket betöltött magánszemélyek egyedül vagy többen, valamint nonprofit és forprofit szervezetek is jelentkezhetnek. Egy személy vagy szervezet több pályázatot is benyújthat a jelen kiírásra.

A rendelkezésre álló keret: 15 000 000 forint. A pályázati folyamat során a zsűri dönti el, hogy melyik kategóriában hányan és milyen összegben részesüljenek díjazásban.

A pályázatok benyújtására 2019. február 15-ig van lehetőség.

A pályázati felhívás itt érhető el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.