computer 1149148 960 720

Az Invitech 2010-ben azzal a céllal hozta létre az InnoMax Díjat, hogy felhívja a figyelmet a kreatív, innovatív, a gyorsan változó piaci körülmények között is helytálló cégekre. A pályázatra civil szervezetek jelentkezését várják négy témakörben, jövő tavasztól azonban új kategóriában a kistelepülések is pályázhatnak olyan ötletekkel, amelyek javítják lakosságmegtartó képességüket.

Az InnoMax Díj célja, hogy teret és lehetőséget adjon a fejlődni képes vállalatoknak, hogy megmutassák magukat a szélesebb közvéleménynek, és persze azért is, hogy értékes díjakat nyerjenek.

A pályázatra olyan civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, szövetségek és szociális szövetkezetek) jelentkezhetnek, amelyek megfelelnek a következő feltételeknek: önkéntes alapon szerveződő, közcélú, nem haszonszerzés céljából alakult nonprofit szervezetek (az egyházi intézmények és politikai pártok nem tekinthetők civil szervezetnek). Jelentkezhetnek továbbá magántulajdonban lévő nonprofit KKV-k is.
Feltétel, hogy a pályázó szervezetek bejegyzett székhelye Magyarországon legyen.

Az Invitech fontosnak tartja, hogy segítséget nyújtson azoknak a civil és nonprofit szervezeteknek, amelyek saját, információtechnológiai eszközöket felhasználó, innovatív fejlesztési projektjeikhez, újításaikhoz keresnek támogatót az alábbi témakörökben:
• Fenntarthatóság: Olyan szervezetek pályaműveit várják, melyek a megvalósítani tervezett projektjeikkel a fenntarthatósághoz illetve az élhető környezet megőrzéséhez valamilyen infokommunikációs megoldást felhasználva járulnak hozzá.
• Oktatás, köznevelés: Ebben a kategóriában elsősorban olyan pályaműveket várnak, melyek célja valamilyen infokommunikációs megoldást felhasználva a nevelés színvonalának növelése, akár a közoktatásban, akár annak keretein kívül.
• Egészségügy: Ebben a kategóriában a kórházi, vagy más téren megvalósuló betegellátás minőségének jobbítását, hatékonyabbá tételét, továbbá az egészségvédelem és a megelőzés előmozdítását célzó pályaműveket várnak, melyek infokommunikációs megoldást felhasználva valósulnak meg.
• Felzárkóztatás, esélyegyenlőség: Olyan pályaműveket várnak, melyek megvalósulásával a társadalmi és gazdasági fejlődéssel lépést kevésbé tartani képes rétegek, közösségek számára nyílik meg a felzárkózás esélye. A tervezett projekteknek az infokommunikációs eszközök alkalmazásával javítaniuk kell az esélyegyenlőség feltételeit, csökkenteniük a használati és hozzáférési megosztottságot, illetve segíteni a digitális felzárkóztatást.

A felhívásra tehát a fent megadott 4 témakörben olyan projektötletek megvalósítására lehet pályázni, amelyek innovatív infokommunikációs vagy információtechnológiai megoldásokat felhasználva valamilyen társadalmi, közösségi és/vagy ökológiai célt szolgálnak, társadalmilag és/vagy környezetileg hasznosak. Elvárás, hogy a pályázat megvalósulása révén az infokommunikációs (vagy technológiai) eszközök alkalmazásával javuljon a célcsoport és a közösség életminősége vagy a pályázó szervezet működési hatékonysága (céljának elérése érdekében) vagy az ökológiai környezet minősége valamilyen eredeti, innovatív ötlet, terv végrehajtása által.

A vállalat 2019 tavaszán új kategóriát hirdet, melynek keretében kistelepülések is pályázhatnak olyan megoldásokkal, melyek célja lakosságmegtartó képességük javítása úgy, hogy segítik a településen élők helyi kommunikációját és az ott működő vállalkozások fejlődését. A kistelepüléseknek szóló pályázatot az Invitech a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) által évente kiírt Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok pályázatához kapcsolódva írja ki.

Az elnyerhető összeg legfeljebb 500 000 Ft.
Magyarországon 5 pályázat lesz támogatva, melyek között a támogatási keret egyenlő arányban oszlik meg.

A pályázatok benyújtásának határideje 2019. január 11. 12:00.

A pályázati felhívás itt érhető el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.