mid 95397 6204

A Földművelésügyi Minisztérium ezúton hirdeti meg az állatmenhelyek, valamint ebrendészeti telepek korszerűsítését célzó 2018. évi pályázatokat. Támogatási igényt civil szervezetek (egyesületek vagy alapítványok) és települési önkormányzatok nyújthatnak be az állatvédelem terültén végzett hasznos tevékenységük megvalósítását elősegítő pályázatra. A felhívások keretében 1-5 millió forint támogatás igényelhető, a pályázatokat 2018. május 31-ig kell benyújtani. 

A két pályázat keretösszege 21,6-21,6 millió forint. A pályázatokat 2018. május 31-ig, kizárólag postai úton lehet beadni. Minden pályázó csak egy pályázatot nyújthat be. Egy jelentkező legalább 1 millió, legfeljebb 5 millió forint összegre pályázhat. A pályázati felhívások szövegét, a pályázati adatlapot, nyilatkozatot, költségtervet és az átláthatósági nyilatkozatot itt érhetik el.

Hiánypótlásra a pályázati szakaszban nincs lehetőség, ezért fontos, hogy a pályázó szervezet vezetője alaposan ellenőrizze a befogadási feltételek teljesülését az elkészített pályázati dokumentációban, még annak postára adása előtt.

Az állatmenhelyek korszerűsítésére civil szervezetek, az ebrendészeti telepek fejlesztésére pedig civil szervezetek, és települési önkormányzatok is pályázhatnak.

Pályázati felhívás

Forrás: kormany.hu

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.