guidelines on writing assignment effectively

2018. március 22-én megjelentek a Nemzeti Tehetség Program (NTP) 2018. évi pályázatainak első felhívásai. A tehetséges fiatalok a Nemzeti Tehetség Program pályázatainak keretében tehetségük jellegének és szintjének megfelelő segítséget kaphatnak képességeik kibontakoztatásához és hasznosulásához.

 

 

A Nemzeti Tehetség Programot az Országgyűlés 2008-ban öt párti konszenzussal fogadta el. A program célkitűzései húszéves időkeretben, kétéves cselekvési programok végrehajtásával valósulnak meg. 2009-2017 között több mint 10 800 projekt nyert támogatást, a megítélt támogatások összege pedig közel 15,09 milliárd forint volt. A támogatásokból évente több mint 378 ezer tehetséges fiatal vehet részt tehetsége kibontakoztatását segítő programokban.

Idén a hazai költségvetési források keretében a Nemzeti Tehetség Programra 3,08 milliárd forint áll rendelkezésre. A program forrásának alapját a személyi jövedelemadókból erre a célra felajánlott egy százalékok képezik, amit a kormány kiegészít.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2017-2018. évi cselekvési programja alapján 21 nyílt pályázati kiírást hirdetett meg. A felhívások között megtalálható a rendkívül népszerű Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj kiírása is.

A nyílt pályázatok beadási határideje: 2018. április 21. A felhívásokhoz kapcsolódóan bővebb információ a http://www.emet.gov.hu/ honlapon érhető el.

Forrás: kormany.hu

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.