kids 2293835 960 720

Az Egyszülős Központban nyíló játszóház, a nyolcharminc GRUND üzemeltetésére. A nyertes pályázó a várhatóan 2018 márciusában megnyíló új játszóház vezetőjeként indíthat saját vállalkozást. A pályázat benyújtásának határideje január 31. 

 A pályázó egyedi támogatási lehetőséget kaphat, bérleti díj nélkül nyithatja meg a játszóházat, és használhatja annak infrastruktúráját. Ezen kívül az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány ingyenes szakmai támogatást és személyes mentort biztosít a vállalkozás stratégiájának és üzleti tervének kialakításához, segítséget nyújt a megbízható szakemberek és munkatársak megtalálásához, eszközök beszerzéséhez, illetve a marketing tevékenység is közös tervezés eredménye lesz. Az alapítvány állja az indulási költségek jelentős részét, mely egyedi feltételek egy évig állnak fenn.
Az Egyszülős Központ sokféle programot szervez, melyek vonzzák a vendégeket, valamint nem csak egyszülős családok számára nyitott, hanem szélesebb célközönségre lehet számítani. Az alapítvány aktív marketing és sajtókommunikációs tevékenységével is hozzájárul a vállalkozás sikeréhez.

 

A hamarosan létrejövő játszóház mérete 33 m2, melyhez egy 12 m2-es galériát is építenek. Továbbá alkalmanként egy jó állapotú, 350 m2-es pince is rendelkezésre áll. Az infrastruktúra egy évig használható ingyen, a szükséges eszközökről és felszerelésekről azonban a pályázónak kell gondoskodnia.

A pályázat feltételei:
• Gyermekfelügyeletre jogosító végzettség
• Előnyt jelent a gyermekfelügyelet terén szerzett tapasztalat
• Előnyt jelent, ha a pályázó gyermekét egyedül nevelő szülő
• Erkölcsi bizonyítvány
• Elsősorban budapesti és Pest megyei pályázókat várnak

A leendő vállakozónak figyelembe kell vennie, hogy vállalkozás elindításához szüksége van kockázatvállalásra, a havi fix jövedelemről való lemondásra, rendelkeznie kell befektethető tőkével, illetve meg kell lennie az irányításra és önálló munkára való képességnek és hajlandóságnak. Továbbá a jelentkezőnek elképzelésekkel és tervekkel kell rendelkeznie a szervezendő programokról, leendő munkatársakról, beszerzendő eszközökről és játékokról, valamint a tervezhető költségekről és bevételekről.
A pályázat benyújtására 2018. január 31-ig van lehetőség, mely határidőt követően a három legígéretesebb jelentkezővel személyes beszélgetésre kerül sor.

A pályázatot elektronikus úton kell benyújtani a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, melyhez az alábbi dokumentumokat kell csatolni:
• kitöltött pályázati adatlap (letölthető itt)
• fényképes, magyar nyelvű önéletrajz
• képesítést igazoló dokumentum másolata

A felhívással kapcsolatban bővebb információ itt olvasható

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.