child 1183465 960 720

Ötmilliárd forint támogatásra pályázhatnak szociális és gyermekvédelmi szakellátást nyújtó egyházi és civil szervezetek - jelentette be Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára hétfőn Budapesten.

Soltész Miklós közölte: a pályázók projektenként minimum 70, maximum 450 millió forint vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek európai uniós forrásból. 

Czibere Károly, az Emmi szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára ismertette: a pályázat célja a szociális és gyermekvédelmi ellátást nyújtó szervezetek szakmai, módszertani és informatika fejlesztése.
Schanda Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár elmondta: a támogatás százszázalékos, vagyis nincs szükség saját forrásra. A benyújtási határidő július 10.

A pályázók 4 tevékenységcsoportra nyújthatják be a támogatási kérelmeket, pályázhatnak belső működési hatékonyságot támogató, az intézményfenntartó több feladatellátási helyét érintő szervezetfejlesztési intézkedések kialakítására, szolgáltatási módszerek kidolgozására, bevezetésére, az operatív működést lehetővé tevő informatikai fejlesztésekre, valamint eszközök beszerzésére és infrastrukturális beruházásokra.

A részletes pályázati felhívás itt elérhető.

Forrás: mti.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.