telepuleskep

Három célterülettel jelent meg a "VP-6-7.4.1.1-16 Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója..." című pályázati kiírás, közösségi funkciójú épületeket lehet energetikai szempontból korszerűsíteni, településképet meghatározó épületeket lehet külsőleg felújítani és 1000 fő alatti településken lehet közösségi házat kialakítani. Pályázhat: települési önkormányzat, települési nemzetiségi önkormányzat, önkormányzati társulás, nonprofit szervezet, egyházi jogi személy. Az igényelhető támogatási öszeg maximum 50 millió forint, a közösségi ház létrehozásánál maximum 30 millió forint. A támogatási intenzitás 75-95%-os, a beruházás helye szerinti járási fejlettségi besorolás alapján. A pályázatok 2016. március 28-tól adhatóak be.

A felhívás célja a vidéki térségekben élők életminőségének a javítása, a vidéki települések vonzóbbá tétele olyan, a fenntarthatóság növelését és a társadalmi felzárkózást és az egész életen át tartó tanulást elősegítő fejlesztések által, melyek a helyi szükségletek mértékéhez igazítva tényleges közösségi jellegű funkciókkal és használattal bírnak. Kiemelt célkitűzés az energia- és erőforrás hatékonyság növelése, illetve az alapvető szolgáltatásokhoz és a közösségi élet feltételeihez való hozzáférés javítása a közösségi terek létrehozásával és fejlesztésével.

Támogatást a 10.000 főnél kisebb lakos számú településen települési önkormányzat, települési kisebbségi önkormányzat, önkormányzati társulás, továbbá székhellyel, illetve telephellyel rendelkező non-profit szervezet, valamint egyházi jogi személy veheti igénybe.

1. célterület - közösségi funkciójú épületeket lehet energetikai szempontból korszerűsíteni: maximum 50 millió Ft támogatással

2. célterület - településképet meghatározó épületeket lehet külsőleg felújítani: maximum 50 millió Ft támogatással

3. célterület - 1000 fő alatti településken lehet közösségi házat kialakítani: maximum 30 millió Ft támogatással

A támogatás intenzitás mértéke a Kormány rendelete a kedvezményezett járások besorolására alapján: 75-95%.

A felhívás itt érhető el!


Az NLC Tanácsadói Csoport Kft. több mint 150 kistelepülési épületfelújítás munkálataiban működött közre pályázati szaktanácsadással 2008-2015. között.

Regisztráljon ingyenes előminősítésünkre, a felkészülést elősegítő tanácsadásunkra, pályázatírási ajánlatunkra alább!

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.