A Mosolyra hangolók együttes elhatározta, hogy farsang végétől (március) gyermeknapig (május vége) havonta (3 hónap), legalább 77 gyermeket – hiszen a mesékben is ez a varázsszám – egy-egy rajzért cserében mosolyra hangol, zenével, játékkal és mókával. A kezdeményezésben a Mosolyra hangolók partnere az SOS Gyermekfalvak Kecskemét.

 

 

Ki pályázhat?

Óvodás csoportok és alsó tagozatos iskolai osztályok

Kecskemétről és elsősorban Kecskemét 50 km-es vonzáskörzetéből. 

(Azon pályázatokat is várjuk, akinek települése több mint 50 km-re fekszik Kecskeméttől, de ez esetben, a koncertet a Mosolyra hangolók, csak útiköltség megtérítése mellett tudják vállalni.)

Mivel lehet pályázni?

A pályázó óvodás csoport vagy iskolai alsó tagozatos osztály minden tagja készít nekünk egy-egy ceruzarajzot, melynek központi témája a mosoly és címzettjei az SOS Gyermekfalvak lakói.

Mi a nyeremény?

A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri értékeli és bírálja. (nem egyénenként, hanem csoportként). A zsűri által kiválasztott legjobb rajzokat készítő csoportok intézményei egy Mosolyra Hangolók koncertet nyernek, illetve a Mosolyra hangolók "Kicsiknek és virágoknak" című lemezét.

Hogyan kell pályázni?

Az óvodai csoport vagy iskolai alsó tagozatos osztály minden tagjának a rajzát névvel ellátva egy lezárt borítékban, ajánlott küldemény formájában várjuk a következő címre:

Mosolyra hangolók

6001 Kecskemét, Pf. 277

 

A rajzok mellé kísérőlevélként várjuk az oktatási intézmény pontos nevét, a csoport vagy iskolai alsó tagozatos osztály megnevezését illetve névsorát, valamint legalább két kapcsolattartó személy elérhetőségeit (e-mail cím és telefonszám).

 

A pályázatok beérkezési határideje: 2015. március 14.

 

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy telefonon a +36-30-402-59-37 számon Fazekas Istvánnál, illetve a Mosolyra hangolók facebook oldalán: https://www.facebook.com/mosolyrahangolok

 

További információ a www.mosolyrahangolok.hu weboldalon

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.