A Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) Vidékfejlesztési Államtitkársága közzétette a LEADER társadalmi vitához készült vitaanyag háttértanulmányát. Olvassa el itt, hogy a témában milyen javaslatok születtek!

A 2010. október 28-án indult LEADER társadalmi vita eddig beérkezett írásos véleményeire, illetve az első három rendezvényen szóban is elhangzott határozott igényekre való tekintettel a Vidékfejlesztési Államtitkárság közzétette a társadalmi vitaanyag elkészítését segítő háttértanulmányt.

Az „A 2010. július 15. és 2010. augusztus 31. között működő LEADER Munkacsoport háttértanulmánya a LEADER program egyszerűsítésére, okszerűsítésére, problémáinak javítására” című dokumentáció a munkacsoportban kialakult konszenzusos javaslatokat tartalmazza, az nem a Vidékfejlesztési Államtitkárság hivatalos álláspontja, az abban szereplő megállapítások nem minden esetben egyeznek a végleges társadalmi vitaanyagban megjelentekkel.

A háttértanulmány közzétételével remélhetőleg a pályázók és a vidék fejlesztésében együttműködő partnerek részletesebb és átfogóbb képet tudnak alkotni a LEADER program átalakításáról, ezáltal észrevételeikkel és véleményeikkel hatékonyabban tudják segíteni a munkát.

Vitaanyag a LEADER átalakításáról

A háttértanulmány itt érhető el

Forrás: umvp.eu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.