építés vállalkozás

Megjelent a régóta várt vállalkozásoknak szóló GINOP pályázati felhívás, mely keretében lehetőség nyílik új eszközök, gépek beszerzésére, információs technológia-fejlesztésre, új informatikai eszközök és szoftverek beszerzésére (gyártási licenc, know-how beszerzésére) és ingatlan beruházásokra. 

A felhívás keretében legalább 10%-os saját forrással, egyszerűsített eljárással, egyablakos rendszerben igényelhető akár 50 M Ft vissza nem térítendő támogatás valamint maximum 145 M Ft kölcsön. A vissza nem térítendő támogatás és a kölcsön egyidejű igénybevétele kötelező.

A támogatási kérelmek benyújtása 2017. február 15-től lehetséges.

Ingyenes előminősítési szolgáltatásunkra a cikk alján található űrlap kitöltésével lehet jelentkezni!

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege 5 millió és 50 millió Ft között, az igényelhető kölcsön összege 10 millió Ft és 145 millió Ft között lehet, úgy, hogy az igényelhető kölcsön összegének meg kell haladnia a vissza nem térítendő támogatás összegét. A vissza nem térítendő támogatás mértéke maximum a projekt elszámolható költségének 30%-a lehet.

A pályázat keretében lehetőség nyíilik a fejlesztendő tevékenység végzéséhez szükséges, új eszközök beszerzésére; a termelő és szolgáltató tevékenységekhez kapcsolódó új épület építésére, illetve a termelő és szolgáltató tevékenységekhez kapcsolódó meglévő épületek átalakítására, bővítésére, korszerűsítésére, épületgépészeti beruházások végrehajtására; a fejlesztendő tevékenység végzéséhez szükséges információs technológia-fejlesztésére, új informatikai eszközök és szoftverek (hardver, szoftver) beszerzésére; az új eszköz beszerzéséhez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések lebonyolítására.

Nem támogathatóak a közép-magyarországi régió területén megvalósuló projektek. (Budapest, Pest megye) A pályázó székhelye ettől függetlenül lehet Budapest vagy Pest megye, a megvalósítás helyeként megjelölt telephelye szükséges, hogy más régióban legyen!

Fontos megjegyezni, hogy a forráshiányos időszak után kifejezetten nagy az igény az ilyen jellegű pályázatokra, elképzelhető a gyors keretkimerülés.

A támogatást egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok, valamint szövetkezetek igényelhetik, amelyek rendelkeznek legalább egy lezárt teljes (365 napot jelentő) üzleti évvel, melyek éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelmek benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben minimum 1 fő volt, valamint a Magyarországon székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, egyéni cégek vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei.

A pályázati felhívás itt érhető el!

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.