Az AGRYA 2015. február 27-én szervezi meg hagyományos éves konferenciáját Budapesten.  Az idei esemény alcíme „Több vagy kevesebb?”, az agrár- és vidékfejlesztési támogatások szintjére utal. A Földművelésügyi Minisztérium és a Miniszterelnökség közreműködésével szervezett rendezvénnyel az AGRYA átfogó és részletes képet kíván adni a fiatal gazdáknak az előttünk álló időszak támogatási szabályozási kereteiről, finanszírozási lehetőségeiről.

 

 

A rendezvény témái között szerepelnek a következők: közvetlen és termeléshez kötött támogatások, fiatal gazdák kiegészítő támogatása, az átmeneti nemzeti támogatások, a zöldítés, a piaci intézkedések, az agráriumot segítő pályázatos vidékfejlesztési támogatások, a fiatal gazda tematikus alprogram.

A rendezvény másik kiemelt témája az új földjogi szabályozás gyakorlati működésének bemutatása, az első tapasztalatok összegzése, valamint az állami földek haszonbérbe adása. A rendezvényt Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter nyitja meg.

A rendezvény előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció határideje 2015. január 30. A regisztrációs lap letölthető a www.agrya.hu weboldalról.

További információ:
AGRYA Országos Iroda 06 1 2704874

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
facebook.com/fiatal.gazda.agrya

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.