Az NLC Tanácsadói Csoport Kft. ügyfele, a Ferro-Trió Bt. közel 10 millió Ft uniós forrásból valósítja meg CNC megmunkáló központ beszerzését.

IMAG0299

A Ferro-Trió Bt. 2011 novemberében nyújtott be pályázatot a GOP-2011-2.1.1/A jelű kiírásra, és 4 hónappal később értesült a pályázat pozitív elbírálásáról. A projekt 2011 novemberében kezdődött el és 2012 júniusában fejeződött be. A beruházás teljes költsége 22.802.586 Ft, melyből 9.121.034 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült a cég.

A beszerzés részletei

A pályázati lehetőséggel élve úgy gondoltuk, lendületet adhatnánk vállalkozásunknak, ha támogatási kérelmet nyújtanánk be az MCV-300_S Oi Mate-D fémmegmunkáló berendezés beszerzésére. Nagyon sok megrendelésünk érkezik kisebb-nagyobb cégektől, így kapacitásunkat normalizálni tudnánk a fémmegmunkáló központ üzembe helyezésével, mind emellett pedig növelhetnénk árbevételünket és esetlegesen új munkaerő felvételére is sort keríthetnénk. Ezáltal tudnánk üzemi tevékenységünket és egyben versenyképességünket növelni.
A beszerzett MCV-300_S Oi Mate-D típusú gép egyaránt alkalmas öntöttvasból, acélból és színesfémből készülő alkatrészek termelékeny megmunkálására. A megmunkáló központ kiemelkedő pontossága révén a legmagasabb igényeket is kielégíti, ugyanakkor a teljesen zárt burkolat tiszta és biztonságos munkát biztosít.
A Z.V.G. Kft. tevékenysége
A FERRO-TRIO Bt. 1992 óta folytat szerszámkészítési, forgácsolási, lakatosipari tevékenységet, ami a betéti társaság főtevékenysége. Továbbá foglalkozik még fémmegmunkálással, fémesztergálással, szerszámkészítéssel.

IMAG0306

A Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése pályázatról

A pályázati kiírás célja a mikro-, kis- és középvállalkozások eszközbeszerzéseinek és információs technológiai fejlesztések támogatása annak érdekében, hogy versenyképességük javuljon és piaci helyzetük stabillá váljon.  A vállalkozások minél több területet érintő fejlesztése céljából eszközbeszerzésre, illetve információs technológia-fejlesztésre lehet pályázni. A konstrukció keretében összesen 30 milliárd Ft keretösszeg került meghatározásra.  A pályázati konstrukció jelenleg fel van függesztve.
A pályázat keretében a megvalósítás helyétől, és a szervezet méretétől függően 10-40% vissza nem térítendő támogatás igényelhető, melynek összege minimum 3 millió Ft, maximum 25 millió
Ft lehet.

Bővebb információ

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.