jatszoter

Több mint 37,5 milliárd forint keretösszeggel március 21- től lesz beadható A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével című pályázat. 100 %-os intenzítás mellett minimum 1 millió maximum 600 millió forint igényelhető.

A gyermekjóléti alapellátásokhoz (bölcsődék), valamint az óvodai ellátáshoz való hozzáférés javítását és a szolgáltatások minőségének fejlesztését szolgáló felhívás fő célja a kisgyermeket nevelők munkavállalásának támogatása, a családok segítése, különösen a leghátrányosabb helyzetű térségekben lévő gyermekek minél korábbi életkorban történő megsegítése.

A kedvezményezettek lehetnek:

a) Központi költségvetési irányító és költségvetési szervek
b) Helyi önkormányzatok és társulásaik 
c) Országos és helyi nemzetiségi önkormányzatok és társulásaik 
d) Egyházi jogi személy 
e) Magyarország területén alapított és itt székhellyel rendelkező, jogi személyiségű civil szervezetek a 2011. évi CLXXV. törvény alapján 
f) Közalapítvány 
g) Nonprofit gazdasági társaság, szervezet 
h) Önkormányzat többségi tulajdonában lévő vállalkozások
f) Közalapítvány 
g) Nonprofit gazdasági társaság, szervezet
h) Önkormányzat többségi tulajdonában lévő vállalkozások 

A Felhívás keretében bölcsődék, valamint óvodák infrastrukturális fejlesztése és eszközbeszerzése támogatható.

Kizárólag azok a projektjavaslatok támogathatók, amelyek a felhívás célkitűzéseivel összhangban álló tevékenységeket tartalmaznak, és helyi szükségleteken alapulnak.

Bölcsődék és óvodák esetében új intézmény/intézményegység/feladatellátási hely/telephely/szolgáltatás létrehozása, illetve meglévőek bővítése csak abban az esetben támogatható, amennyiben a projekt legalább annyi csoportszoba létrehozását tervezi, amellyel az érintett bölcsőde/óvoda a vonzáskörzetére vonatkozó férőhelyhiányt csökkenti.

A megvalósítás helyszíne a kevésbé fejlett régiók vonatkozó terület-specifikus melléklet szerinti megyéjének a települései, kivéve a megyei jogú városok területe.

A támogatási kérelem benyújtási határideje és módja a felhívás területi egységre vonatkozó területspecifikus mellékletében található.

Bővebb információ

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.