foldmunkagep2

Megjelent az egyik legnépszerűbb és régóta várt vállalkozásoknak szóló GINOP pályázati felhívás, mely lehetőséget nyújt új eszközök, gépek beszerzésére, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítására a vállalkozások számára. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege 5 millió Ft és 25 millió Ft közötti lehet.  A támogatási intenzitás régiónként változik 35% és 50% közötti mértékben. A pályázat országos keretösszege: 21 milliárd forint, amire 1000-2000 db pályázatot várnak. A támogatási kérelmek benyújtása 2017. január 25-től lehetséges.

Ingyenes előminősítési szolgáltatásunkra a cikk alján található űrlap kitöltésével lehet jelentkezni!

A pályázat keretében lehetőség nyílik új eszközök, gépek beszerzésére, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítására. Továbbá pályázni lehet megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására, melyek célja a gazdasági termelési folyamatok és az üzemen belüli építmények energiaigényének fedezése megújuló energia előállításával. Lehetőség nyílik információs technológia fejlesztésére, valamint online megjelenés elkészítésre (domain név regisztráció és hozzá tartozó webtárhely, honlapkészítés).

A szabad vállalkozási zónának nem minősülő településen kizárólag a feldolgozóiparhoz kapcsolódó tevékenységek fejleszthetőek.

Szabad vállalkozási zónának minősülő településeken megvalósuló fejlesztések esetén ágazati korlátozás nélkül igényelhető támogatás!

Nem támogathatóak a közép-magyarországi régió területén megvalósuló projektek. (Budapest, Pest megye)  A pályázó székhelye ettől függetlenül lehet Budapest  vagy Pest megye, a megvalósítás helyeként megjelölt telephelye szükséges, hogy más régióban legyen!

Fontos megjegyezni, hogy a forráshiányos időszak után kifejezetten nagy az igény az ilyen jellegű pályázatokra, elképzelhető a gyors keretkimerülés.

A támogatást egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok, valamint szövetkezetek igényelhetik, amelyek rendelkeznek legalább egy lezárt teljes (365 napot jelentő) üzleti évvel, melyek éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelmek benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben minimum 1 fő volt, valamint a Magyarországon székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, egyéni cégek vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei.

A vissza nem térítendő támogatás mértéke mikro- és kisvállalkozás pályázók részére maximum az összes elszámolható költség 50%-a lehet, a Nyugat-Dunántúli régióból pályázók esetében pedig 45%. Középvállalkozások esetében a támogatás mértéke szintén 50%-os, kivéve a Nyugat-Dunántúli régiót, mely 35%-os, és a Közép-Dunántúli régiót, mely 45%-os támogatási intenzitást jelent. A megújuló energia termeléséhez nyújtott beruházási támogatás minden esetben 50%-os mértékű.

A pályázati felhívás itt érhető el!

Forrás: palyazat.gov.hu

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.