PH KEP 2015 02

Hasznos szolgáltatás a Pályázati Hírek szerkesztőitől! A szakértői tanácsadás szolgáltatásunk bevezetésére azért volt szükség, mert gyakran tapasztaljuk, hogy váratlanul jelenik meg egy-egy pályázati lehetőség, mégis nagy előnnyel indultak azok az ügyfeleink, akiknek maximálisan előkészített projektjeik voltak.

A 2016. és 2017. évi pályázati dömping is ebbe az irányba halad, tehát sok pályázati lehetőség fog ad hoc megjelenni, ahol nagyon nagy előnyt fog majd jelenteni az, ha már előkészített alaposan átgondolt projektötlettel rendelkeznek a pályázók.

Elsősorban azon olvasóink számára javasoljuk a szaktanácsadói felkészítőnket, akik időben szeretnének felkészülni, vagy akikben még nem körvonalazódott a teljes projektötlet, esetleg aggályaik vannak a megvalósíthatóság tekintetében, illetve egyéb kérdéseik merültek fel a kiírásra kerülő pályázatok vonatkozásában. Azok számára is kiválóan alkalmas a szolgáltatásunk akik pályázatíró nélkül, önállóan szeretnének pályázni és kizárólag a szakmai alapok megteremtésében várnak segítséget.

Űrlapunkon várjuk a jelentkezőket a kért adatok megadásával. 

Pályázati szakértői tanácsadásunk alkalmával, a 2014-2020-as operatív programok áttekinthető, egyszerű kivonatával a kezünkben a konkrét fejlesztési elképzeléséhez adunk projekttervezési tanácsokat kötetlen, akár 1,5 órás időtartamban, évtizedes szakmai múltunkra alapozva:

- meghatározzuk, hogy pontosan melyik várható pályázati konstrukció lesz alkalmas az adott projektötlethez és

- részletesen ismertetjük a 2014-20-as költségvetési ciklust meghatározó keretrendeletek szerint, milyen projektmegvalósítási feltételekkel kell számolni (ingatlan feltételek, finanszírozási módok, biztosíték, közbeszerzés stb.) és

- konkrét projekt előkészítési tanácsokat adunk, pl. mire érdemes figyelni egy bérleti szerződésnél, milyen ingatlannal nem lehet pályázni, milyen költségvetések az elfogadottak, hogyan lehet a legtöbb felmerülő költséget elszámolhatóvá tenni stb. és

- az Operatív Programok értelemzése és intézekdéseihez történő illeszkedés vizsgálat.

A szakértői tanácsadói óránk tehát, konkrét, kézzel fogható tanácsokat ad, segítve Önt projektjének sikeres felkészítésében!

A szakértői tanácsadás díja előre, telefonon egyeztett összeg, helyszíne a budapesti irodánk, 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 18.

Tanácsadásunkra az alábbi űrlapon lehetséges időpontot egyeztetni:

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.