11123530043 632af83dd8 b

A megjelent közlemény szerint a rendelkezésre álló keretösszeg kimerülésére tekintettel 2016. július 15. 16 óráig lehet már csak benyújtani a „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című pályázatra a támogatási kérelmeket Budapestről és Pest megyéből.

A közlemény az alábbiakat tartalmazza:

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című (VEKOP-2.1.7-15 kódszámú) felhívás keretében a rendelkezésre álló keretösszeg kimerülésére tekintettel, a 2014-2020 programozási időszakban az egyes európai uniós alapokból származó támogatások felhasználásának rendjéről szóló 272/2014 (XI.5.) Korm. rendelet 53. § (1) bekezdése alapján, 2016. július 15-én 16.00 órától a beérkezett támogatási kérelmek értékelésének idejére a támogatási kérelmek beadása átmenetileg szünetel.

A Felhívás célja, hogy a Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégiában (a továbbiakban: S3) megfogalmazott intelligens gyártás specializációt támogassa azzal, hogy a KKV-k széles körének jelentős szellemi értéket tartalmazó, műszaki, technológiai fejlesztéseihez kiszámítható forrást nyújt.

Önállóan támogatható tevékenységek:
- Kísérleti fejlesztés

Önállóan nem támogatható tevékenységek
1) Csekély összegű (de minimis) támogatás keretében (kizárólag azon vállalkozások esetében támogatható, amelyek a támogatást nem elsődleges mezőgazdasági termeléshez veszik igénybe)
a) Projekt előkészítési tevékenység
b) Projektmenedzsment tevékenység
c) Iparjogvédelmi tevékenység támogatása
d) Hazai vagy külföldi kiállításon vagy vásáron való részvétel, valamint piacra jutás tevékenység támogatása
e) Kötelező nyilvánosság biztosítása tevékenység
2) Regionális beruházás keretében (kizárólag azon vállalkozások esetében támogatható, amelyek a támogatást nem elsődleges mezőgazdasági termeléshez veszik igénybe)
a) Eszközbeszerzés
b) Immateriális javak beszerzése
3) A kis- és középvállalkozás részére tanácsadáshoz nyújtott támogatás (maximum a projekt elszámolható költségeinek 20%-a)
a) Kis- és középvállalkozás részére nyújtott tanácsadási tevékenység

Forrás: palyazat.gov.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.