A Kulturális Közfoglalkoztatási Program tervezett folytatása érdekében a Nemzeti Művelődési Intézet az előző évek gyakorlatát követve várja a lehetséges partnerek regisztrációját. Az előzetes regisztráció célja annak felmérése, hogy a kulturális alapellátás kiterjesztése érdekében Magyarország önkormányzatai és kulturális szervezetei milyen létszámkerettel kívánnak bekapcsolódni az értékteremtő közfoglalkoztatási programba.

A IV. Kulturális Közfoglalkoztatási Program a tervek szerint 2016. március 1-jén kezdődik és 2017. február 28-án fejeződik be. A tervezett közfoglalkoztatási program a Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási Támogatási Programjának köszönhetően valósulhat meg a támogatási döntés és a hatósági szerződés aláírását követően.

Kérjük, hogy amennyiben partnerként részt kíván venni az újabb programban, akkor 2015. november 1-15-e között jelezze azt az előzetes szándéknyilatkozat kitöltésével.

A szándéknyilatkozat 2015. november 1-jétől itt érhető el.

A beérkezett igények a rendelkezésre álló létszámkeret függvényében elbírálásra kerülnek, melyről az előzetes partnerségi regisztráción részt vevő szervezetek értesítést kapnak.

A programhoz való csatlakozás feltétele:

A szervezet vállalja, hogy az értesítést követően 15 napon belül megköti a partnerségi együttműködési megállapodást a közfoglalkoztatóval, továbbá hogy a területileg illetékes munkaügyi kirendeltséggel együttműködve a program indulását követő 30 napon belül feltölti a megkötött partnerségi megállapodásban a számára meghatározott kulturális közfoglalkoztatotti létszámkeretet.

A program előzetes partneri regisztrációjára önkormányzatok és kulturális tevékenységet végző szervezetek jelentkezését várjuk.

Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy az alapdokumentumuk szerint több településen telephellyel rendelkező szervezetek telephelyenként kell kitöltenie a szándéknyilatkozatot.

Amennyiben a programmal vagy a szándéknyilatkozat kitöltésével kapcsolatban kérdése van, kérjük, forduljon a Kiemelt Programok Főosztálya munkatársaihoz a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Együttműködését előre is köszönjük!

 

Forrás: Nemzeti Művelődési Intézet

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.